• Till Eskilstuna från
  • Stockholm 80 minuter
  • Västerås 35 minuter
  • Norrköping 80 minuter

Hej! Det verkar som att du befinner dig på Parken Zoos område

Visa interaktiv karta för parkområdet!

< Livet i parken

Höstlov och halloween

VÄLKOMMEN PÅ HALLOWEEN!
DJURPARKEN ÄR ÖPPEN 24 OKTOBER-1 NOVEMBER 10-15!

Titta. Är det inte ett levande spöke där bakom trädet? Och en häxa med spindelnätshår bland buskarna? På höstlovet får vi besök av spöken och andra läskigheter. Det kommer att vara en rysmysig stämning med roliga (och kusliga!) aktiviteter som:

SPÖKSTIG.

Där dinosaurierna tidigare bodde finns nu en spännande spökstig. Håll en vuxen i handen när du går den och se upp för spöken, häxor och andra kusliga filurer.

SPÖKDISCO. VARJE DAG!

Kom förbi Parkenhäxan och dansa spök­dansen med alla spöken! Hon bor längs med den kusliga spökstigen. Varje dag klockan 11.45, 12.45, 13.45.

SAGOSTUND.

Inte läskig, läskig eller jätteläskig? Välj vilken saga som du törs höra. Parkenhäxan kan en massa spöksagor som hon läser för alla barn, varje dag.

TIPSPROMENAD.

Alla som går tipspromenaden har chansen att vinna ett årskort för 2016. Varje dag utses fem stycken vinnare, lycka till.

TRÄFFPUNKTER I DJURPARKEN.

Är ormar verkligen slemmiga? Kan kacker­lackor flyga? Kom och känn efter själv eller fråga våra duktiga djurvårdare. Vill du lära dig extra mycket om våra djur kom till våra träffpunkter som vi har tre gånger/dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *